Søndag den 30. oktober kl. 14-16

Østersø Mysterierne


Seks år efter Berlin murens fald, blev der i 1995 afholdt et seminar på den tyske Ø Rügen med bidrag af bl.a. Oskar B. Hansen, Arne Klingborg, S. O. Prokofieff,
og M. Schmit-Brabant.


Seminaret blev senere udgivet i Berlin, men kun i

50 eksemplarer. Det faldt i min lod at få et eksemplar

af denne publikation.


Dette seminar tager os tilbage til det Isskjold som, da det smeltede, dannede Østersøen og om de særlige geografiske forhold omkring Atlantis undergang ved den sidste istid.


Vi får en beskrivelse af Tidsåndens betydning for Folke-sjælenes relation i Middelhavet og den mission som nu opstår i Østersø området.


Vi vil følge den kulturelle udvikling fra begyndelsen af den 5. post Atlantiske periode og formningen af den Sociale Tregrening fra Tempel Riderne, den Fransk-Amerikanske revolution og Kasper Hauses betydning
i denne udvikling, ind til afslutningen af Mikaels Epoken, hvor de folkesjæle der omkranser Østersøen, vil forme en ny Tidsånd, med Østersøen som et "Fredens Hav" - mellem Øst og Vest.


Skulle det vise sig et ønske om at gå dybere ind i dette emne, end vi kan nå under foredraget, er der mulighed for, at vi søndag d. 27 november 2022 kan afholde et seminar.